T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / MERKEZ - HAMİT ŞERİFOĞLU ORTAOKULU

HAMİT ŞERİFOĞLU ORTAOKULU

Telefon
0380 526 03 18
Belgegeçer
0
WEB
https://hamitserifogluoo.meb.k12.tr
Adres
Kara Hacı Musa Mah. Pınarlar Cad. Merkez/DÜZCE
Vizyon
Hayatın her alanında başarılı olacak, çözüm odaklı, girişken, yurtsever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı, dinamik, öğrenmeyi seven, özgüveni yüksek bireylerin yetiştirildiği Düzce eğitimin öncüsü olmak , ulusal düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Milli ve manevi değerleri benimsemiş, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda ülke geleceğine olumlu katkıda bulunacak üretken, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan, özgüveni yüksek bireyleri gelişmiş eğitim-öğretim yöntemleriyle, teknoloji destekli bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmektir. Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak gelecek nesillerin hizmetinde olmak. Ve böylece çocuklarımızın başarılı, ülkesi ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Bilginin yanında uygar davranışların önemini bilen bir gelecek nesil oluşturmak güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
Öğretmen :23
Öğrenci :278
Derslik :13
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1649
Öğretim Şekli :Tam öğretim
Saatler
08:50-15:20
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Okulumuza ulaşım otobüsle ya da özel araç ile sağlanmaktadır.Her yarım saatte bir kalkan 81 numaralı otobüsle merkeze ulaşım sağlayabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okul turgut özal anadolu lisesinin tam karşısında,Memursen konutlarının biraz ilerisinde bulunmaktadır.Yerleşim problemi yaşamazsınız. Okul civarında yeni yapı konutlar ve siteler bulunmaktadır.Ayrıca okulun karşısında devlet lojmanları bulunmaktadır. Dilerseniz bu lojmanlara da başvuru yapabilirsiniz.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz merkez ilçede bulunup il merkezine 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır